Webs4U.nl - logo
 • Carver-Technology Carver-Technology Dit bedrijf, dat wereldwijd patenten bezit voor hoogwaardige self-balancing vehicle technology, selecteerde webs4u.nl voor het bouwen van hun site. Een site met veel impressies van spectaculair rijgedrag, toepassingsmogelijkheden van de DVC-techniek en recensies van onder meer J. Clarkson, J. Button en J. Leno.
 • Het Spieghelhuys Het Spieghelhuys De brasserie van Nederhorst den Berg. De opdracht was een frisse site te maken, met behoud van het bruine karakter, en met aandacht voor de geschiedenis van het dorp. Ingebouwd cms, en zo opgezet dat de belangrijkste info makkelijk vindbaar is op zowel computer, ipad als smartphone. Tips zet de eigenaar er zelf op. Lees zijn mening over samenwerking en resultaat op de pagina 'Klanten aan het woord'.
 • SIS&CO SIS&CO Deze site, geheel volgens specificaties van de klant gemaakt, vormt het informatieve deel naast een webshop. Sisenco importeert en verkoopt exclusieve pashmina shawls uit India. Het updaten wordt overgelaten aan Webs4u.nl. Dat werkt simpel en snel. Lees op de pagina 'Klanten aan het woord' hoe dit bedrijf de samenwerking met Webs4U.nl heeft ervaren.
 • Opera Nederhorst Opera Nederhorst Stichting Opera op de Nederhorst wilde graag een stijlvolle site met cms, met impressies in foto en filmbeelden van de succesvolle eerste editie, maar vooral ook met kaartverkoop via de site. Dat dit naar volle tevredenheid is gelukt, kunt u lezen op de pagina 'Klanten aan het woord'.
 • Muziekburo Nootsprong Muziekburo Nootsprong De geheel vernieuwde site van het gelijknamige muziekbureau. De samenwerking in het verleden was aanleiding ook deze vernieuwing en uitbreiding aan Webs4U.nl te gunnen. Een cms (contentmanagemetsysteem) is toegevoegd, evenals een ingebouwde zoekfunctie.
 • Beauty inspirations Beauty inspirations Een grafische site, afgestemd op de huisstijl. Er is gekozen voor pup-up keuzemenu's, grafische weergave van de site map (plaatsbepaling), gekleurde scroll-bars en last but not least: duidelijke navigatie! Lees op de pagina 'Klanten aan het woord' hoe de jarenlange samenwerking bevalt!
 • Margriet Vork Margriet Vork "Grijs, wit, en een klein beetje rood. Een zakelijke, maar vriendelijke uitstraling en verder geen poespas. Zo ben ik, zo werk ik, dus zo'n site past bij mij." Dat waren de wensen van deze psychosociale hulpverlener. Dat ze erg blij was met de manier waarop deze site tot stand is gekomen, en met het resultaat, kunt u lezen op de pagina 'Klanten aan het woord'.
 • Meester Kremer school Meester Kremer school Een vrolijke informatieve Wordpress-site met bewegend element; de laatste nieuwtjes worden automatisch op de homepagina getoond. Voor elke leerkracht een eigen account, om zelf informatie op het web te kunnen zetten. Daarnaast natuurlijk volop ruimte voor fotoalbums en algemene informatie. Tevens ingebouwde dynamische jaarkalender, waarvan een selectie automatisch verschijnt in de sidebar. Verder een zoekfunctie en automatische archivering.
 • Api-caropack Api-caropack Internationaal leverancier van promotionele en industriĆ«le verpakkingen, koos voor de persoonlijke werkwijze van Webs4U.nl. De tweetalige site is geheel naar de wensen van api-caropack gebouwd. Ook hier een ingebouwd cms om zelf te kunnen updaten.
 • Lia Kool Lia Kool Deze fysiotherapeut en haptotherapeut wilde graag een site. We kozen voor foto's die ze zelf gemaakt had op een bijzondere reis. Voor elke pagina selecteerde ze een toepasselijke foto. Verder moest de site een vriendelijke uitstraling hebben, maar mocht hij niet te zweverig worden! Met het resultaat was ze zeer tevreden, zoals u kunt lezen op de pagina 'Klanten aan het woord'.
 • Tineke Blok Tineke Blok Deze musicalartiest, bekend van o.a. 'Dirty Dancing' en 'Op zoek naar Evita', wilde een nieuwe site. I.s.m een art-director heeft Webs4U.nl dit gerealiseerd. In deze frisse site haar nieuwe logo, een filmpje, geluidsfragmenten, fotogallerij en gastenboek.
 

CSS For Horizontal Menu Css3Menu.com

Text4U - uw partner voor teksten

Deze klanten kozen voor de persoonlijke werkwijze van Webs4U.nl. U ziet enkele heel verschillende websites, van heel verschillende klanten. Impressies met foto-, en videoalbums, cms, blog, meerdere accounts, zoekfunctie, soms tweetalig, zelf updaten, en altijd: duidelijke navigatie.

Uw link naar het web

Voor hulp bij (web-)teksten

Bent u toe aan een nieuwe website en spreekt bovenstaande u aan?   e-mail contact   of bel:   0642078767