Beautyinspirations

Dit bedrijf, al klant sinds 2004, wilde graag een moderne site. Gebouwd met de nieuwste technieken, voor moderne browsers. Een responisive website dus ook. Goed te zien op beeldschermen van diverse afmetingen, en makkelijk aan te passen. Alhoewel er wel kleur op mocht, was de wens een over-all rustige uitstraling.

Dédale S.A.S.

Dit Franse bedrijf was ontevreden over het gebruiksgemak van de oude site, en vroeg Webs4U.nl om hulp. De nieuwe site is gemakkelijk te onderhouden en de slider met interne navigatie geeft snel een indruk van wat dit bedrijf levert op diverse terreinen.

REA-Symposium

Inschrijvingen voor diverse sessies, betalingen, indienen van papers en presentaties; alles ging via deze site. Verschillende toegangslevels, en een speciaal afgescheiden deel voor members.

Api-Caropack

Tweetalige site voor deze producent van promotionele en industriële verpakkingen. Het bedrijf werkt met betrouwbare, eerste klas productie partners, die ze vele jaren persoonlijk kennen. En voor de website kozen ze voor Webs4U.nl

Margriet Vork

Deze psychosociale hulpverlener vroeg om een site met grijs, wit en een klein beetje rood. Met een zakelijke, maar vriendelijke uitstraling, en verder geen poespas.

SIS&CO

Deze site, geheel volgens specificaties van de klant gemaakt, vormde het informatieve deel naast een webshop. Updaten werd overgelaten aan Webs4U.nl. Dat werkte simpel en snel.

Het Spieghelhuys

Een frisse site, met behoud van het ‘bruine karakter’ van de zaak en aandacht voor geschiedenis van het dorp. Gemakkelijk in gebruik, zowel de eigenaar als door gasten.

Carver-Technology

Dit bedrijf, dat wereldwijd patenten bezit voor hoogwaardige self-balancing vehicle technology, koos voor de persoonlijke werkwijze van Webs4U.nl