De werkwijze van Webs4U.nl is simpel en duidelijk.
Zo werken we samen stap voor stap naar het eindresultaat:

Kennismakingsgesprek

Hierin inventariseren én concretiseren we uw wensen. We bespreken o.a. doel, uitstraling navigatie en daarmee het aantal pagina’s, eventuele opties, óf en zo ja hoe u foto’s en andere illustraties en teksten gaat aanleveren. Ook bespreken we domeinnaamregistratie en webhosting; gaat u het zelf regelen of laat u dat liever door Webs4U doen.

Concept ontwerp met aantal door u aangeleverde foto’s/illustraties

U ontvangt een concept-ontwerp van de toekomstige home page en een tweede pagina. In tegenstelling tot vele andere websitebouwers, kunt u deze pagina’s bij Webs4U.nl al direct online, en dus werkend, bekijken! (Met uitzondering van sliders.) Op een afgeschermd deel van de website www.webs4u.nl kunt u dus zelf nu al zien hoe uw nieuwe site er online uit komt te zien.
Dit ontwerp gaat vergezeld van een prijsindicatie op basis van wat we in stap 1 besproken hebben.
Mocht het concept niet voldoen aan uw verwachtingen dan kan het uiteraard worden aangepast en volgt dus een tweede.

Acceptatie van prijsindicatie en ontwerp.

U bevestigt via e-mail uw goedkeuring van het ontwerp, de prijsindicatie en de acceptatie van de meegestuurde algemene voorwaarden.

Bouwfase

Als de nodige materialen zijn ontvangen en de eerste (deel-)factuur voor opstartkosten is voldaan, start de bouw van uw site.
In een testomgeving wordt de website verder opgebouwd en voorzien van teksten en foto’s.
We houden regelmatig contact en kleine aanpassingen (bijvoorbeeld een andere foto of tekst) zijn nog altijd mogelijk.
Indien u nu nieuwe wensen en/of eisen heeft die van invloed zijn op de structuur van de site (bijvoorbeeld extra pagina’s, of toch liever wel die slideshow), dan kunnen deze tegen meerwerk worden gerealiseerd.

.

Uiteraard wordt de site uitgebreid getest. Hij moet natuurlijk goed werken op alle moderne browsers, en ook alle functionaliteiten moeten goed werken.
Als de bouw van de website klaar is, ontvangt u een link naar de testomgeving. Hier staat de werkende website dan klaar om uitgebreid door u getest te worden.

Oplevering en acceptatie van de site.

Is alles naar wens, dan volgt de eindfactuur. Na ontvangst van de betaling zorgt Webs4u.nl voor het overzetten van de site naar uw host. Uw site is vanaf dat moment online te vinden onder uw eigen domeinnaam.

De persoonlijke aanpak vond ik heel fijn. Jij verdiepte je goed in mijn visie en hoe mijn praktijkvoering eruit ziet. Het werd uitproberen totdat het resultaat goed was. En al mijn wensen er in verwerkt waren.  Nicolette nog bedankt!   –  L. Kool